שף בשרים עד הבית

לאירוע פרימיום

יש אירועים שחשוב לנו להדר ולהרשים בהם את האורחים, ולאנשים שאוהבים בשר – אין כמו הזמנה של שף בשרים עד הבית המביא איתו נתחים משובחים ואיכותיים וצולה אותם לעיני האורחים ב"מופע" מפעים. 

בשנים האחרונות הטרנד של שף בשר תפס תאוצה, ואנשים מזמינים שף בשרים לאירועים פרטיים מסוגים שונים, כגון ימי הולדת, ערבי חברה, מסיבות רווקים ועוד ועוד. 

שף בשרים פרטי מגיע לביתכם או למקום האירוע מצוייד במכשיר לצליה ובנתחי פרימיום מובחרים, הוא חותך וצולה אותם לעיני האורחים ומייצר שואו שמרתק את הנוכחים באירוע. לרוב תפריט האירוע יכלול גם מנות ראשונות וקינוחים. 

ההזמנה דרכנו חוסכת לכם את מאמצי החיפוש, מלאו את הפרטים וקבלו הצעות מחיר מספקים שונים!

לאילו אירועים מתאים שף בשרים

שף בשרים מתאים בד"כ לאירועים קטנים יחסית ואינטימיים, למשל ערבי חברה של חברה קטנה יחסית, ימי הולדת בבית, מסיבות רווקים, מפגשים ביתיים מכל מיני סוגים, מפגשי חברים בלופט ועוד. כיוון שמדובר במנות פרימיום אירוע של שף בשרים פחות מתאים לילדים ולרוב יתאים לאירועים מגיל העשרה ומעלה ובמיוחד אירועים בהם הרוב המכריע מבוגר יותר. 

שף בשרים ליום הולדת

אנשים שרוצים לערוך חגיגה מרשימה, להפתיע ולרגש את האורחים מחפשים בדרך כלל את ה"דבר הבא" שירים את האירוע וייחרט בליבם של האורחים. הזמנת שף בשרים ליום הולדת מהווה לא רק דרך לאכול ארוחה הגונה, אלא סוג של אטרקציה בפני עצמה שמרימה את הערב. שף בשרים פרטי יגיע לאירוע וידאג להכין לכם "און-ליין" מנות מרשימות בטעמן ובאיכותן. 

שף בשר על האש לחתונה 

חתונה היא בד"כ אירוע גדול יותר ולכן אם מזמינים שף בשרים לחתונה צריך שתהיינה כמה עמדות כדי להצליח ולספק אוכל לכל האורחים בזמן סביר. 

מסיבת רווקים

מסיבת רווקים היא אחד האירועים המתאימים ביותר לשף בשרים שכן זו מסיבה שמתאספים בה מספר מצומצם יחסית של חבר'ה רעבים שרוצים לחגוג ולשמוח, ומה יותר משמח מאשר נתח עסיסי המוכן ומוגש במקום?

שף בשרים לאירוע חברה

 אוכל תמיד מגבש, לבטח באירועי חברה מדובר כמעט באירוע מרכזי, בו כולם מתאגדים יחד סביב השולחן. השואו שנותן שף בשרים יכול להרים אירועי חברה, להקפיץ את האווירה ולעורר עניין וכיף. 

למה כדאי לכם להזמין דרכינו?

אתר Tabling נועד לחבר בין אנשים שמחפשים אירוח שמשאיר טעם טוב לבין נותני שירות איכותיים. למצוא את איש המקצוע המדוייק זה אף פעם לא פשוט וכרוך במשאבי חיפוש והשוואה. אצלנו האפשרויות מגוונות, ריכזנו עבורכם את נותני השירות הטובים ביותר, וביצירת קשר איתנו אנו נפנה אליכם את נותני השירות המתאימים עבורכם. תוכלו לבחור אם תרצו לפנות בעצמכם ישירות לאחד השפים המופיעים באתר או להשאיר פניה ויחזרו אליכם למספר הצעות.

שף בשרים

לאחר שסוגרים את התפריט בשיחה מקדימה יש לצפות להגעת השף מצוייד בנתחים מובחרים וטריים, אותם הוא יכין לעיני אורחיכם במופע מרהיב. השף יגיע בין שעה לשעתיים לפני תחילת האירוע ויתחיל בעיצוב שולחן הבשרים והכנת עמדת המנגל. לעתים השף יגיע עם עובד נוסף, ובאירועים גדולים יותר עם מספר עובדים נוספים. 

בתחילת האירוע עצמו, על שולחן מעוצב יוצגו כל נתחי הבשר והשף יסביר לאורחים על כל נתח. ברוב המקרים אירוע של שף בשרים יורכב מהחלק של מנות הפתיחה, לאחר מכן הכנת והגשת המנות העיקריות ולבסוף פתיחה של שולחן קינוחים. 

לאחר שהוגשו מנות הפתיחה השף יתחיל לצלות את הנתחים. זהו החלק של השואו המדובר, שלרוב יהיה  מלווה בעננה של קרח יבש וזיקוקים, היוצרים אווירה כייפית ומרשימה. השף יוציא כל כמה דקות סוג אחר של נתח משובח ועסיסי, וייעשה מופע הכולל חיתוך דרמטי של הבשר לעיני האורחים, קירמול הבשר עם להביור ופעלולים נוספים. 

לרוב האורחים יאכלו ישירות מהשף שיגיש להם את המנות. לעיתים המארחים יעדיפו הגשת המנות לשולחנות ע"י מלצרים והדבר הוא בתיאום עם השף ובתוספת תשלום. 

חשוב שתדאגו לעמדה מתאימה למנגל במקום פתוח כמו חצר, גינה או מרפסת. כמו כן עליכם לדאוג לצלחות וסכו"ם, שתיה ומקומות ישיבה לאורחים. 

במידה ואתם מעוניינים שהשף יארגן גם את כלי ההגשה (צלחות וסכו"ם) ו/או את מקומות הישיבה, לרוב ישנה אפשרות כזו בתשלום נוסף. 

תפריט מנות ראשונות:

  • לחם הבית מוגש עם מתבלים 
  • סלטים כגון סלט עגבניות שרי חריף, סלט גזר, סלט משוויה חריף, סלט כרוב אסיאתי
  • חציל על האש מוגש עם טחינה
  • עראייס מבשר צלעות וכבד אווז 
  • קרפצ'יו 
  • כרובית על האש 

תפריט מנות עיקריות:

  • רצועות פיקניה 
  • חזה אווז (מולארד) מבושל על מחבת 
  • אנטריקוט פרימיום – סטייק אנטריקוט מוגש עם רצועות בטטה וריבת בצל
  • צלעות טלה
  • מדליוני פילה עגל
  • כבד אווז – מוגש על ברוסקטה
  • טומהוק על העצם – סטייק אנטריקוט על העצם מלווה בצ'ימיצ'ורי ושום קונפי
  • צלעות כבש

ניתן לבקש ולהוסיף להזמנה בשרי פרימיום מובחרים כגון שקדי עגל, סטייק וואגיו, אסאדו, סינטה מיושן ועוד ועוד.

גם באירוע של קרניבורים עשויים להיות אנשים שלא אוכלים בשר מסיבות שונות, ולכן גם שף בשרים מדופלם מצוייד באפשרות להכין מנות צמחוניות כגון דגים. בכל אופן אם יש מנות שחשוב לכם שיהיו בתפריט ניתן  לבצע התאמה ובניה מיוחדת לפי הצרכים והבקשות שלכם. 

טווח המחירים של אירוע שף בשרים עשוי להתחיל מ- 200 ש"ח לאורח ויכול להגיע עד 400 ש"ח ויותר. העלויות משתנות בהתאם לשף המוזמן, כמות הסועדים והתפריט אותו תבנו. לרוב מספר הסועדים המינימלי באירוע לא יפחת מ 10 – 15 אנשים. ככל שמספר הסועדים יגדל, תוכלו לקבל מחיר טוב יותר פר אדם. 

במרבית המקרים כמות הבשר שהשף מביא תחושב לפי קילו בשר (מכל הסוגים) לסועד, לדוגמא ל- 10 סועדים באירוע השף יביא 10 קילו של נתחים מגוונים. 

ישנן תוספות שעשויות להעלות את המחיר כגון נתחים מיוחדים כמו סטייק וואגיו, סטייקים עם אחוז שומן גבוה ועוד. וכן תוספות כמו שימוש בקרח יבש, וזיקוקים. 

קשה למצוא שף בשרים שיש לו תעודת כשרות, גם אם הוא דתי ומשתמש בחמרי גלם כשרים ואפילו כשרים למהדרין. מדוע? האירועים מתבצעים בבית הלקוח. כלומר, האוכל לא מוכן במקום עליו אפשר לפקח ולהשגיח ולכן אין אפשרות להוציא תעודת כשרות. עם זאת, השפים שאנו עובדים איתם עובדים עם חומרי גלם כשרים. לעיתים לנתחים מסוגים שונים תהיינה כשרויות שונות. בררו מראש עם השף והגיעו להסכמות לגבי רמת ההשגחה אותה אתם רוצים. יש לקחת בחשבון שבקשה לכשרות מסויימת עשויה לייקר את מחיר האירוע. 

בחירת שף פרטי לאירוע בדרך כלל מלווה במחקר קטן והשוואה בין שפים שונים כדי לקבל את החוויה המושלמת. מה צריך לבדוק לגבי השף כדי שהאירוע יהיה מוצלח? ישנם כמה דברים שכדאי לבדוק: 

 

  • שירות ויחס אישי – בראש ובראשונה חשוב לכם שהשירות יהיה מעולה והיחס באירוע יהיה יחס אישי לכל סועד. השירות נמדד כבר בשיחת הטלפון הראשונה בה תוכלו להתרשם מהיחס, הסבלנות ומידת הירידה לפרטים והבנת צרכי הלקוח. תוכלו להתרשם גם מהמלצות וחוות דעת ברשת ומלקוחות קודמים כדי להתרשם מהשירות, מעבודתו של השף, ומהגינות המחירים. 
  • האווירה שהשף מייצר – באירוע בשרים חלק מהפאן זה השואו שמייצר השף והאווירה שנוצרת סביב ההכנה וההגשה של המנות. וודאו שהשף מתאים לרוח המסיבה שלכם, אפשר להתרשם גם מכך בשיחת הטלפון, מתמונות ומוידאו של נותן השירות. 
  • שנות ניסיון – הכנת בשרים באופן מקצועי דורשת לפחות מספר שנות ניסיון והתנסות במגוון מטבחים. מומלץ לבדוק מהו מספר שנות הניסיון שיש לשף הפרטי, היכן הוא קיבל את הניסיון, היכן הוא התמחה והיכן עבד עד כה. 
  • תפריטים מגוונים ושונים – לכל אדם יש טעם שונה והעדפות שונות, ולכן רצוי שהתפריט באירוע יהיה כמה שיותר מגוון. בדקו האם התפריטים מכילים מגוון של מנות עיקריות כמו גם מנות פתיחה ומהם השילובים שתוכלו לעשות. 

ולקינוח

יש הטוענים שלקינוחים יש קיבה נפרדת ולכן גם אחרי שאכלת קילו בשר תמיד יש מקום לחגיגה נוספת והיא חגיגת הקינוחים. במרבית המקרים שולחן הקינוחים יכיל בתוכו קינוחים יחסית קלילים – מגוון פירות וכן קינוחי פרווה טעימים, גלידת סורבה ולעיתים גם פנקייקים ושאר הפתעות.  השף יפרוס על השולחן פירות טעימים כגון אבטיח, אננס ובננות ויניח את הקינוחים האחרים, לעתים תוך שילוב של פירוטכניקה ושימוש בחנקן נוזלי להוספת אווירה. יש לבדוק עם השף לגבי תוספת עבור במסגרת הצעת המחיר.

ההזמנה דרכנו חוסכת לכם את מאמצי החיפוש, מלאו את הפרטים וקבלו הצעות מחיר מספקים שונים!

סוגי שולחנות נוספים

דילוג לתוכן